lunes, 28 de enero de 2013

Invernal al Penyarroya


Desprès de una llarga temporada me he decidit a reprendre este blog i es que la ocasió heu mereix, el dissabte passat se'n anàrem a  pujar el Penyarroya 2028m el cim mes alt de Terol en Alcala de la Selva, la idea era que hauria algo de neu però la sorpresa que ens guardava no era algo era molta be la historia es esta; a les cinc del mati diana (es de locos) a les 6:30 en Sagunt per a omplir cotxes i a Terol com sempre que hi ha neu val la pena anar en els  4*4 aixi que a falta de PacoM  i Núria (que estan de viatge per a variar) ens toca conduir a PacoD i al menda, al voltant de les 8:30 estem fen-se el cafenet en La Virgen de la Vega. La etapa comença poc abans de Alcala de la Selva, junt al antic llavador de este poble,






remuntem la carretera que deixem a la dreta per a buscar el Gr8  una pista cobertes de neu que abandonem per la esquerre deixant el Gr8, aparti de este moment es pràcticament impossible seguir sense GPS ja que el toll de neu es important, anem seguit junt a unes tanques però en el GPS en la ma.




Passem un corral, un altre i el meu estomac demana menjar algun graciós que no vuic nomenar (no mes diré PACO DOMINGO)  diu que  en uns 15' estem en cim, sense contar que el gruix de neu anava a ser de 1/2 metre (es que feren esta etapa en l'estiu).




agafem una pista




desprès un tallafocs.






es  de comte

















el cim






a vora les onze i mitja esmorzarem, aso no passara mes¡¡¡¡  . El descens a algú digase JEFE li se ocorri fer una travessa i a la mes pura troja Veronera avall va ¡¡¡




i mes diversió








per a cavar en la pista que buscaem

la pista la deixem per a tornar al Gr8 que aviem abandonat en els primers kilòmetres


i passet a passet fins als cotxes. fi de la historia que avui si que a segut una D'AVENTURES ¡¡¡¡

Gracies al meus companys José Manuel,  PacoD,  Fernnado,  Toni  i  ManoloMMM per les seves fotos i per apretar el disparador de la meva camera.


Track:        http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=3899780




No hay comentarios:

Publicar un comentario