domingo, 3 de febrero de 2013

Espadán Algimia de Almonacid







Espadán, un dels paratges mes bonics de la Comunitat i que avui em triat per a fer un altra ruta, la em fet coincidir un tram de la marató que faré en unes setmanes. La eixida es desde Algimia de Almonacid direcció al Castell de Almonacid de origen musulmà. allí agafem el track lo que serà la marató del Espadán el proper 24 de febrer, pugem el alt de la Sabina una senda prou dura. Avistem Javalambre ple de neu.












Despres una forta i curta baixada a buscar un cim que em batejat com a 822






(la marató el rodeja) nosaltres el encarem a la troja, fem cim i el tornem a baixar al mes pur estil "Veronero" siga a la troja.  tornem a la pista per uns metres  i fem la para del esmorzar, que avui es la hora que toca (perfiiii....) desprès del avituallament reprenem la pista que abandone als minuts a la esquerra sense causi senda  i una forta baixada desemboquem en el barranc Malo, es preciosos,el baixem fins a unió amb el barranc D'aigües negres, no el remuntem la marató si que heu farà nosaltres se'n anem a la esquerra seguint el cauce del barranc. Poc desprès remuntem la muntanya per  a eixir en la font de la Calçada.






 Refresquen fins i tot que no fa falta el fort aire fa que la temperatura parega mes baixa de lo que realment es, anem per la carretera que abandonem a la esquerre per a buscar una senda abandonada que finalment no trobem este fet junt a el avistament de uns casadors ficats de xalecos reflectants  ens fans suposar que hi ha una batuda de porc senglars, ens fan retornar sobre els nostres passos eixir a la carretera  i tornar al poble per la carretera.








No hay comentarios:

Publicar un comentario