jueves, 28 de marzo de 2013


Dani Gomis i Ximo Casanova els representants del club del Triatló Guadassuar en la Mitja marató de Castelló de la Ribera (vease Villanueva de Castellón).

El mati con en totes le carreres comença prompte, desdiju a les 6:30 que a les 7:30 hi ha que moure, me arrepleguen Amparo,  Rosa, Dani i Vicente.  Arribem, aparquem, se endorsalem, i a la al cafè.


Una vegada en la meta tots junts fem la eixa, el primers metres de asfalt ens porten a la antiga eixida, ara camis de terra,




 i per fi el barranc es compliquen alguns passos per la quantitats de gent, poc deprès la primera de una llarga serie de pujades que son curtes però intenses, el kilòmetres entre el 4 i el 11 discorren per unes fatigoses però a la volta boniques sendes, (si es mira el track sembla un lio de fil).





Desprès enfilem unes uns aburrits camins que ens portaran al cim (perdó) al punt mes alt de la volta 184m el Castellet. desde asi una forta baixada ens portara a la font amarga, un parell de pujadetes amb les seves baixadetes, per acabar en el barranc on habiem començat, els caminals i l'asfalt en porten a una desitjada meta, que estava 600 metres mes en lla dels 21.097 Km.



















Al final;    Dani ha  fet 2:14:20 i Ximo 2:33:30.

No hay comentarios:

Publicar un comentario