domingo, 21 de septiembre de 2014


UN CAP DE SETMANA DE CALOR Y TRIATLÓ.

Molta calor i molt de triatló, quasi 3500 triatletes es donaren cita els dies 4 i 5 de Setembre a la Mariana Reial per a competir en el València Triatló.
Del nostre club acudiren tres triatletes, Amparo Sentamans (debutant), Andreu Esteban i Ximo Casanova que participaren les distancies Supersprint, Sprint i Olímpic per eixe ordre.


La debutan Amparo comença a les 8:07 del dissabte.

L'aigua del port era una bassa d'oli després de nadar 350 M. se eixia de l'aigua per una plataforma de fusta, en el box els nervis i la falta d'experiència i el mareig del canvi de nadar a córrer li feren una mala passada i li costa trobar la bici.


Una vota la transició feta, el circuit de la bici transcorre pel circuit de la F1 on Amparo feu un molt bon tems de 24':05'' en una mitja de quasi 25 Km/h. La segona transició ja li se dona millor.
.Els 2.5 kilometros de la carrera a peu la portaren a meta


Ales 10 del mati era l'hora de Andreu.

 La natació fou molt rapida, nadant els 750 M. un fantàstic 13':48''. En la transició Andreu heu feu molt be també tenint en comte que es el seu tercer triatló.El circuit de bici esta vegada de 20 Km. també recorre el circuit de F1 i la dàrsena del port donat li tres voltes a un circuit de 6.6 Km. que Andreu completa en 37',29'' a més de 32 Km/h.
El circuit a peu també li se dona be apesar la la calor que ja apretava,
a


Els 5 Km. el corregué en un temps de 28';01'' en una mitja de 5':36''Diumenge a les 7:30 era la meva hora primera eixida del Olímpic i en companya dels elite.

Prompte el grup s'estira molt i em deixen nadar molt bé.
.Al final un temps de 32' i la bona sensació de nadar agust.En la bici tenia totes les meves esperances però un clot (ja es podia apanyar la tia Rita) en deixa parat durant 10' en la primera volta de les 4 que tenia que donar al circuit 10 km que transcorria per la dàrsena, el circuit de F1 i l'hemisfèric.
                                                       

 Al final si desconte eixos 10', colplete el circuit en un temps de 1:09:16 amb una mitja de 35 km/h.

La carrera a peu esperava algo mes però en conforme en un 54'.36'' a una mitja de 5'.28''


No hay comentarios:

Publicar un comentario