jueves, 20 de junio de 2013

Un Kilòmetre Un Kilogram

Que en el Club de Triatló este acostumats al esforç i  a la superació no es noticia, curses populars, mitges maratons, maratons, de asfalt i de muntanya, per no parlar dels nostres TRIATLONS, MITJOS AIRONMAN  i alguns IRONMAN,  fins i tot hi han algunes probes de ultra fondo. I per que? solament per el afan de superació. Ens preguntareu si val la pena? pues SI, la satisfacció personal (eixes coses que no es poden pagar) te ompli, te fa sentir be, li dona sentit a la vida.
 Esta clar que som durs però som algo mes som SOLIDARIS  avui em organitzat una pobra solidaria com moltes de les que fem, per a arreplegar aliments per a Caritas i podeu vorer la montana de menjar que hem arreplegat,
Avui cada piscina tenia sentit ajudar al que ens necessiten els kilòmetre se acumulaven i he aconseguit la meta 5Km ja que he dut  5Kgr. de menjar, han agut companys que han arribat als 10Km ja vegeu en lo que hem convertit un entrenament. Avui el esforç si que valia la pena.


En estos temps de descontent general es bonic trobar gent que se apunta a estes iniciatives, els companys del Triatló de Carlet (Capitanejats per el nostre entrenador Paquito) els companys del Triatló de L'Alcúdia gracies a tots.

No hay comentarios:

Publicar un comentario